Κάθε μέρα του χρόνου επιθυμείτε να έχετε λαμπερή εμφάνιση πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου σας. Με χαλαρό πιάσιμο ή όμορφες μπούκλες μας αρέσουν γιατί είναι κομψά, ρομαντικά και δεν είναι επιτηδευμένα, ενώ τα ponytails ,οι εντυπωσιακές πλεξίδες και οι αυστηροί κότσοι δίνουν έναν αέρα chic πολυτέλειας σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα .

  Θα συζητήσουμε για το στυλ που σας ταιριάζει και ονειρεύεστε για τον γάμο σας, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες, την προσωπικότητα και τα προσωπομετρικά χαρακτηριστικά σας . Θα επιλέξουμε μαζί το χτένισμα, την περιποίηση που χρειάζονται τα μαλλιά σας για να λάμπουν την μεγάλη μέρα και το χρώμα. Έτσι με χτένισμα λείο και λαμπερό ή με αιθέριες μπούκλες , με ανταύγειες ή ολική ανανέωση χρώματος ,με περιποίηση μαλλιών για αναδόμηση σε βάθος θα έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ακτινοβολείτε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας!

  Πριν την ημέρα του γάμου πραγματοποιούμε το δοκιμαστικό χτένισμα και αν το επιθυμείτε ορίζουμε ραντεβού για ένα ακόμη δοκιμαστικό χτένισμα και εφαρμόζουμε σε αυτές τις επισκέψεις όποια θεραπεία απαιτείται ,με αρίστης ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα για να είναι τα μαλλιά σας δυνατά, λεία, με ανάλαφρο όγκο ,γεμάτα υγεία.

  Την ημέρα του γάμου δημιουργούμε το χτένισμα που επιλέξατε  και τοποθετούμε τα επιλεγμένα αξεσουάρ μαλλιών (πέπλα, πέρλες, αξεσουάρ της επιλογής σας).
 Σας κάνουμε δώρο την περιποίηση ενός συγγενικού προσώπου ή του γαμπρού!

 Αναλαμβάνουμε επίσης το μακιγιάζ και την περιποίηση άκρων (μανικιούρ-πεντικιούρ-spa), για ένα εντυπωσιακό συνολικό αποτέλεσμα!

 Προσφέρουμε νυφικά χτενίσματα από 200€! Καλέστε μας για να διαμορφώσουμε μαζί το δικό σας πακέτο ομορφιάς για αυτή την ξεχωριστή ημέρα!

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και την Επαρχία κατόπιν συνεννόησης.