Το κομμωτήριο Cristalli προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής απο το 1985. Ιδρύθηκε απο την μητέρα μου , Αναστασία Κρυστάλλη και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα ,ως οικογενειακή πλέον επιχείρηση απο το 1998, που εντάχθηκα στο δυναμικό της!

  Ονομάζομαι Σοφία Κρυστάλλη . Δασκάλα μου και  εμπνεύστριά μου η μητέρα μου ,Αναστασία . Απο τα τέλη του 1985 που άνοιξε το σαλόνι ομορφιάς εως το 1998, οπότε και τελείωσα τις  σπουδές  κομμωτικής ,ακολούθησα  τα  πρότυπα  που εκείνη  μου δίδαξε , δίνοντάς  μου  βάσεις και φτερά  να εξελιχθώ,  μέσα από τις κλασικές  τεχνικές που εφάρμοζε ,στην χρήση των πιο σύγχρονων  τάσεων των τεχνικών κομμωτικής και αισθητικής , ώστε να είμαι σε θέση να  εφαρμόζω τόσο τις κλασικές όσο και  τις τελευταίες προτάσεις της μόδας μαλλιών, styling,ομορφιάς.
  Οι εξειδικευμένες σπουδές ,τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη (Λονδίνο,Ιταλία,Ισπανία),τα σεμινάρια  και οι συνεργασίες με καταξιωμένους κομμωτές μου πρόσφεραν  άρτια τεχνική κατάρτιση και πλούσια εμπειρία.
  Ενημερωμένη  για τις  σύγχρονες τάσεις μόδας  και με αγάπη για την υγεία και την ομορφιά των μαλλίων και του δέρματος ,θα σας  προτείνω το χρώμα , το κούρεμα και το χτένισμα που σας ταιριάζει ,λαμβάνοντας πάντα  υπ’όψιν  το στυλ και τις επιθυμίες σας,  τις κατάλληλες θεραπείες και προϊόντα για μια υγιή και απαστράπτουσα εικόνα!