ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ,ΠΕΝΤΙΚΟΥΡ     

ΝΥΧΙΑ

 Χαρίστε στον εαυτό σας τη φροντίδα που του αξίζει, με μανικιούρ και πεντικιούρ που αναδεικνύει και ταυτόχρονα προστατεύει τα άκρα σας και αποκτήστε άψογο στυλ από την κορυφή ως τα νύχια!

 

  Μεγάλη συλλογή απλών και ημιμόνιμων βερνικιών και προτάσεις με προϊόντα πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα,θα σας δώσουν εκτός από υπέροχο χρώμα,ενυδάτωση και θρέψη στα ακρα σας!

 

 Χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματικά προϊόντα , υψηλής ποιότητας και φροντίζουμε για την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.

 

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ   

ΜΑΚΙΓΙΑΖ


 
Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπου θέλουμε να δείχνουμε άψογες και λαμπερές όπως ο γάμος μας, μια βάπτιση ή κάποια άλλη εκδήλωση. Σίγουρα γνωρίζουμε να κάνουμε ένα όμορφο καθημερινό μακιγιάζ , όμως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε την βοήθεια ενός ειδικού!

  Ο ειδικός θα φροντίσει να έχετε τέλεια κάλυψη στο πρόσωπό μας,  ένα μακιγιάζ που να ταιριάζει και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και το κυριότερο να εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα.

  Συνεργαζόμαστε με άριστους επαγγελματίες μακιγιερ που είναι έτοιμοι να καλύψουν κάθε ανάγκη σας και να σας προτείνουν τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο και όμορφο αποτέλεσμα.

 

ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ   

ΦΡΥΔΙΑ

 Το σωστό σχήμα τονίζει το βλέμμα, το ανασηκώνει, προσθέτει φρεσκάδα στην όψη μας, εναρμονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μπορεί να δώσει ακόμα και την ψευδαίσθηση ενός mini lift ματιών.

  Με ποιόν τρόπο; Εφαρμόζοντας προσεκτικά την διαδικασία σχηματισμού ,σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου και των ματιών σας και ομαλοποιόντας το χρώμα και την πυκνότητά τους ,ο αισθητικός θα σας δώσει το τελικό αποτέλεσμα που σας ταιριάζει!

 Συνεργαζόμαστε με έμπειρο με επαγγελματία αισθητικό.